برگزاری مدرسه زمستانی «مبانی معرفت‌شناختی و روش‌شناختی مکتب تفکیک»

مدرسه زمستانی «مبانی معرفت‌شناختی و روش‌شناختی مکتب تفکیک» در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 27 و 28 دی‌ماه به همت گروه کلام موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به صورت مجازی برگزار می‌شود.

پوستر مدرسه زمستانی- کم حجم

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه زمستانی «مبانی معرفت‌شناختی و روش‌شناختی مکتب تفکیک» در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 27 و 28 دی‌ماه به همت گروه کلام موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با مشارکت شعبه قم موسسه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بدین‌وسیله از علاقه‌مندان به مبانی معرفت‌شناختی و روش‌شناختی مکتب تفکیک دعوت به عمل می‌آید جهت شرکت در  مدرسۀ زمستانی گروه کلام با عنوان «مبانی معرفت‌شناختی و روش‌شناختی مکتب تفکیک» که به همت  گروه کلام مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 27 و 28 دی‌ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می‌شود، از طریق ثبت‌نام در سامانه آموزش مؤسسه به نشانی https://www.irip.ac.ir/u/13t اقدام کنند. پس از ثبت‌نام در سامانه، لینک ورود، نام کاربری و رمز ورود برای دانش‌پژوهان ارسال خواهد شد. جلسات این دوره توسط اساتید و پژوهشگران فلسفه و کلام برگزار میشود و در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطا می‌گردد. هزینه شرکت در این دوره 1.000.000 ریال می‌باشد.

برنامه این مدرسه به قرار زیر می‌باشد:

روز/ساعت

12- 10

20-18:15

دوشنبه

1400/10/27

ماهیت عقل، چیستی و قلمرو

استاد محمد بیابانی

مدرّس حوزه

استاد محمدمهدی گرجیان

عضو هیئت علمی گروه فلسفه، دانشگاه باقرالعلوم

فطرت؛ اعتبار و نسبت آن با عقل

استاد رضا برنجکار

عضو هیئت علمی گروه الهیات، پردیس فارابی، دانشگاه تهران

استاد احمد ابوترابی

عضو هیئت علمی گروه فلسفه، مؤسسه پژوهشی امام خمینی (ره)

روش تعامل عقل و وحی

استاد حسن طارمی­‌راد

عضو هیئت علمی بنیاد دائرةالمعارف اسلامی

استاد علی امینی‌­نژاد

مدرّس حوزه

سه­‌شنبه

1400/10/28

چگونگی عملکرد و اعتبار برهان عقلی

استاد سیدمحمد بنی‌هاشمی

عضو هیئت علمی گروه ادیان، دانشگاه آزاد اسلامی

استاد محمد جعفری

عضو هیئت علمی گروه فلسفه دین، مؤسسه پژوهشی امام خمینی (ره)

روش خلوص فهم در متون دینی

استاد علی افضلی

عضو هیئت علمی بازنشسته گروه کلام، موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

برای دانلود برنامه مدرسه، این‌جا را کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه کنید.

۲۰ دی ۱۴۰۰