برگزاری کرسی ترویجی «اصالت و امتیازات عقلانیت شیعی در نظر و عمل»

در راستای برگزاری همایش ملی اجتهاد عقل‌گرا، کرسی علمی-ترویجی با موضوع «اصالت و امتیازات عقلانیت شیعی در نظر و عمل» با همکاری گروه کلام پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مؤسسه حکمت و فلسفه ایران به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، کرسی علمی-ترویجی «اصالت و امتیازات عقلانیت شیعی در نظر و عمل» با همکاری گروه کلام پژوهشکده حکمت و دین‌پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با همکاری مؤسسه حکمت و فلسفه ایران به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌گردد.

این کرسی روز چهارشنبه نهم آذرماه 1401 ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ به صورت حضوری در  مؤسسه حکمت و فلسفه ایران به نشانی قم، بلوار شهید صدوقی، ۲۰ متری فجر، خیابان دانش، دانش ۳ برگزار می‌شود.

در این کرسی علمی-ترویجی، حجت الاسلام دکتر عبدالله محمدی به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام دکتر مهدی عبداللهی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیر علمی این نشست نیز، حجت الاسلام دکتر محمد حسین‌زاده می‌باشد.

علاقه‌مندان به حضور مجازی نیز می‌توانند از این لینک وارد شوند.

اصالت و امتیازات عقلانیت شیعی

۸ آذر ۱۴۰۱