کرسی «این‌همانی شخصی؛ بررسی نظریه حیوان‌انگاری» برگزار می‌شود

در ادامه سلسله کرسی‌های ترویجی، نشست «این‌همانی شخصی؛ بررسی نظریه حیوان‌انگاری»، به همت «هسته پژوهشی فلسفه ذهن» مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار خواهد شد.

کرسی ترویجی لهراسبی 14010716

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، کرسی ترویجی «این‌همانی شخصی؛ بررسی نظریه حیوان‌انگاری» با ارائه دکتر احمد لهراسبی، پژوهشگر وابسته به مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، برگزار می‌شود.

در این نشست که در تاریخ سه‌شنبه 19 مهرماه 1401 تشکیل می‌شود، دکتر رضا درگاهی‌فر، به عنوان ناقد، و دکتر هادی قهار، به عنوان مدیر جلسه، حضور خواهند داشت.

این کرسی به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود؛ علاقه‌مندان به مشارکت حضوری می‌توانند با مراجعه به این آدرس (قم، قم، بلوار شهید صدوقی، خیابان حضرت ابوالفضل (ع)، خ دانش، کوچه دانش 3، پلاک 71) در این نشست شرکت کنند. همچنین، علاقه‌مندان به مشارکت مجازی می‌توانند از طریق این لینک در این سخنرانی شرکت نمایند.

۱۲ مهر ۱۴۰۱