موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران میزبان مدرسه دو روزه "هوش مصنوعی و علوم انسانی" بود.
این مدرسه با هدف بررسی تعامل میان هوش مصنوعی و حوزههای انسانی برگزار شد. در این رویداد، اساتید برجسته به ارائه و بحث در مورد موضوعات مختلف پرداختند.
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران اخیرا میزبان یک مدرسه دو روزه با موضوع "هوش مصنوعی و علوم انسانی" بود. این مدرسه با هدف بررسی تعامل میان هوش مصنوعی و حوزههای انسانی برگزار شد.
در این رویداد، اساتید برجستهای از رشتههای مختلف به ارائه و بحث پرداختند. دکتر علیرضا ثقه الاسلامی، فیلسوف و عضو هیئت علمی پژوهشکده فناوری اطلاعات و علوم ایران (ایرانداک)، به بررسی اخلاق هوش مصنوعی از دیدگاه فلسفی پرداخت. همچنین جناب آقای کاوه بهبهانی، هنرشناس، به تبیین رابطه هنر و هوش مصنوعی پرداخت.
در ادامهی همان روز، دکتر یعقوب چادهاری، به بررسی تأثیرات اجتماعی و فرهنگی هوش مصنوعی پرداخت. وی به چالشهای پیشروی بشر در عصر دیجیتال اشاره کرد.
در دومین روز این مدرسه، دکتر مهدی علیاری عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از حوزه فناوری، به تشریح گذشته، حال و آینده هوش مصنوعی پرداخت. همچنین نمایش فیلم "Ex Machina" و تحلیل آن توسط دکتر حسین شیخرضایی عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و جناب آقای فرهاد شمسیان برگزار شد.
در پایان روز دوم، دکتر ابوطالب صفدری و دکتر ورنر بیندر به بررسی ابعاد اجتماعی و فرهنگی هوش مصنوعی پرداختند.
این مدرسه با هدف بررسی چالشها و فرصتهای هوش مصنوعی در حوزههای مختلف زندگی بشر برگزار شد و ورود برای عموم آزاد و رایگان بود.