نشست تخصصی «تجربه‌گرایی ابن‌سینا: نگرشی جدید» به زبان انگلیسی

به گزارش دبیرخانۀ همایش بین‌المللی «انسان‌شناسی در حکمت ابن‌سینا»، نشست تخصصی «تجربه‌گرایی ابن‌سینا: نگرشی جدید» به زبان انگلیسی و با ارائه دکتر محمد آزادپور، استاد دانشگاه ایالتی دانشگاه سانفرانسیسکو، برگزار می‌شود.

نشست آزادپور انگلیسی پوستر نشست آزادپور

به گزارش دبیرخانۀ همایش بین‌المللی «انسان‌شناسی در حکمت ابن‌سینا»، نشست تخصصی «تجربه‌گرایی ابن‌سینا: نگرشی جدید» به زبان انگلیسی و با ارائه دکتر  محمد آزادپور، استاد دانشگاه ایالتی دانشگاه سانفرانسیسکو، برگزار می‌شود.

این نشست که سومین نشست از سلسله نشستهای تخصصی همایش است، در روز دوشنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۰، ساعت ۱۰ الی ۱۲ و به صورت مجازی در لینک اختصاصی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران (https://www.skyroom.online/ch/irip/ib) برگزار می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره همایش بین‌المللی «انسان‌شناسی در حکمت ابن‌سینا» به اینجا مراجعه نمایند.

برای مشاهده کامل سخنرانی در کانال اختصاصی موسسه در آپارات از اینجا وارد شوید.

۲ شهریور ۱۴۰۰