برنامه کلاس‌های آزاد موسسه حکمت و فلسفه در پاییز اعلام شد

دفتر آموزش‌های آزاد موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برنامه جدید کلاس‌های آزاد در پاییز 1399 را اعلام کرد.

رسانه جدید

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، کلاس‌های آزاد موسسه از 13 مهرماه 1399 از سر گرفته خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت آموزش موسسه در این کلاس‌ها ثبت نام کنند و برای شرکت در کلاس‌ها مهیا شوند.

این کلاس‌ها به دو صورت مجازی و مجازی-حضوری برگزار می‌شود. هر دوره شامل 16 جلسه می‌باشد. پرواضح است که به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی تنها تعداد محدودی از شرکت‌کنندگان می‌توانند به صورت حضوری ثبت‌نام کنند. برنامه دوره‌های آموزش آزاد بدین شرح است:

روز

تاریخ فلسفه: دورة قرون وسطی

1399/07/22

سیدمحمود یوسف‌ثانی

شرح اشارات و تنبیهات (الهیات)

18ـ 16

1399/07/22

ادامه از ترم‌های‌ قبل- مجازی/حضوری

چهارشنبه

ان­شاالله رحمتی

کربن­ شناسی

1399/07/23

مجازی

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به این آدرس مراجعه کنید.

طبق مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی و آموزشی مؤسسه، دانش‌پژوهانی که در یک یا چند دوره از دوره‌های آموزشی آزاد مؤسسه در ترم تحصیلی گذشته (ترم دوم 99-1398) ثبت نام کرده‌اند و این دوره‌ها به علت تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تشکیل نشد می‌توانند به تعداد دوره‌های آموزشی ارائه شده در نیمسال تحصیلی فعلی (ترم اول سال تحصیلی 1400-1399) بدون پرداخت هزینه (مشروط به ارائه درخواست و لیست دوره‌های ثبت نام شده به ایمیل afshar@irip.ac.ir) ثبت نام کنند. برای استفاده از این امکان لازم ااست فایل درخواست را از انتهای صفحه دانلود نمایید و پس از تکمیل جهت بررسی به ایمیل  afshar@irip.ac.ir ارسال نمایید.

ضروری است دانش‌پژوهان گرامی در سایت آموزش‌های مجازی مؤسسه به آدرس lms.irip.ac.ir یک حساب کاربری ایجاد کنند سپس اقدام به ارسال ایمیل نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به محدودیت‌های بوجود آمده و غیر قابل پیش‌بینی بودن شرایط آتی، در حال حاضر این امکان قابل انتقال به ترم‌های بعد نیست.

۱۰ مهر ۱۳۹۹