دیدار سفیر واتیکان از موسسه حکمت و فلسفه ایران

سفیر واتیکان در ایران با رئیس موسسه حکمت و فلسفه ایران دیدار و گفت و گو کرد.

دیدار سفیر واتیکان

به گزارش روابط عمومی موسسه حکمت و فلسفه ایران، آقای کاردینال لئو بوکاردی، سفیر واتیکان در جمهوری اسلامی ایران، روز سه­‌شنبه 13 خرداد 1399 با دکتر غلامرضا زکیانی، رئیس موسسه حکمت و فلسفه ایران، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سفیر واتیکان
در این دیدار سفیر واتیکان هدف از دیدار خود را آشنایی با موسسه حکمت و فلسفه و تبادل نظر در جهت توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی بین موسسه و دانشگاه‌­ها و مراکز پاپی واتیکان عنوان کرد. وی با تشریح ظرفیت­‌های علمی و پژوهشی دانشگاه­‌های متبوع واتیکان، نسبت به برقراری ارتباطات علمی بیشتر ابراز تمایل کرد.

اعضای موسسه در دیدار با سفیر واتیکان
دکتر زکیانی نیز موسسه حکمت و فلسفه را به عنوان موسسه­‌ای معتبر با وجه‌­ی بین‌­المللی معرفی کرد که در گرایش‌­های مختلف علوم عقلی جایگاهی غیرقابل اغماض در میان موسسات برترایران و جهان دارد. وی در ادامه جایگاه اساتید و دانش­‌آموختگان موسسه را یادآور شد و بر ضرورت همکاری‌­های آتی با موسسات و دانشگاه­‌های متبوع واتیکان تاکید کرد.
سفیر واتیکان در ایران علاقه‌مندی کشور متبوع خود را برای برقراری همکاری در زمینه‌های مورد علاقه مشترک با موسسه حکمت و فلسفه اعلام کرد.

۱ تیر ۱۳۹۹