دیدار رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی با رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

آیت الله غلامرضا فیاضی رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی با دکتر غلامرضا زکیانی رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران آیت الله غلامرضا فیاضی رئیس هیئت مدیره مجمع عالی حکمت اسلامی ضمن حضور در دفتر موسسه در قم با دکتر غلامرضا زکیانی رئیس موسسه دیدار کرد.

همچنین در این دیدار که اعضاء هیات علمی موسسه در آن حضور داشتن در خصوص مسایل روز جامعه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بنابر این گزارش در این دیدار دو طرف با بیان مسائل روز حوزه و دانشگاه در زمینه علوم عقلی، در خصوص راهکارها و انتقال تجارب علمی به گفت و گو پرداختند.

خاطر نشان می سازد در این جلسه دو طرف ضمن اشاره به ضرورت تداوم همکاری‌ها در راستای تفاهم نامه میان دو مجموعه، بر اجرایی کردن آن تاکید کردند.

۲۷ خرداد ۱۳۹۹