تشکیل هیئت اجرائی مشترک مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و چند دانشگاه دیگر

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران،‌ در روز یکشنبه، 1402/11/08، اولین جلسه هیئت اجرائی مشترک مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع) و دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی، در سالن دکتر اعوانی مؤسسه برگزار شده و احکام اعضای محترم هیئت اجرایی و کارگروه بررسی صلاحیت عمومی تقدیم شد.

این هیئت اجرائی مشترک، مستقر در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران بوده و موسوم به نام مخفف (محفام) خواهد بود.

شایان ذکر است، مطابق مصوبه هیئت عالی جذب در مورخ 1402/10/24، اعضای ذیل در اولویت قرار گرفتند.

الف- هیئت اجرایی: 1- دکتر حامد رستمی 2- دکتر محمدحسین فضائلی 3- دکتر محمد امامی‌پور 4- دکتر حسن دهقان ده‌جمالی 5- دکتر سیداحمد غفاری قره‌باغ 6- دکتر حسن نادری 7- دکتر رضا غلامی 8- دکتر محمدجعفر جامه‌بزرگی 9- دکتر سجاد محمدعلی

ب- کارگروه بررسی صلاحیت عمومی: 1- دکتر احمد غلامعلی 2- دکتر محمدهادی دارائی 3- دکتر سیدباقر سیدنژاد 4- دکتر صالح منتظری 5- دکتر افتخار دانش‌پور 6- دکتر خدیجه ذوالقدر 7- دکتر محمدرضا اسمعیلی

هیئت اجرایی مشترکهیئت اجرایی مشترک

کمیته اجرایی مشترک