بازدید دکتر سیداحمد غفاری از سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، در روز سه‌شنبه سوم بهمن‌ماه 1402، دکتر سیداحمد غفاری، معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه، ضمن بازدید از سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، با معاون پژوهشی و فناوری، خانم دکتر خدیجه دیده‌بان، و نیز رئیس دانشکده الهیات دانشگاه پیام نور، دکتر مهدی عبادی، دیدار و گفتگو داشتند.

در این نشست تفاهم‌نامه‌ای در راستای افزایش زمینه‌ها و راهکارهای همکاری بین دو نهاد، از جمله ایجاد «کارگروه فلسفه و هنر» به امضاء رسیده و مقرّر گردید در جهت معرفی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و بیان ظرفیت‌های همکاری آن وبیناری از سوی دکتر غفاری برای اعضای محترم دانشکده‌های علوم انسانی دانشگاه پیام نور در سراسر کشور، ارائه شود.

۴ بهمن ۱۴۰۲