پیام تسلیت رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به مناسبت درگذشت استاد «کریم مجتهدی»

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دکتر کریم مجتهدی، صبح امروز (دوشنبه، ۲۵ دی‌ماه‌ 1402) دیده از جهان فروبست. ایشان استاد فلسفه و عضو بازنشستۀ گروه فلسفه دانشگاه تهران بودند که به‌طور پیوسته با مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران همکاری داشتند.
إنّا لله وإنّا إلیه راجعون

◼با نهایت تأثر و تأسف اطلاع یافتم استاد ارجمند و پژوهشگر گرانمایه جناب آقاى دکتر کریم مجتهدی دعوت حقّ را لبیک گفت. این دانشور ارزشمند که سالیان متمادی عمر گرانبهایش را به تحقیق و تدریس در مراکز معتبر علمی گذرانده بود با مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران نیز همکاری مستمر داشت. ایشان افزون بر نگارش‌های گوناگون در حوزه تاریخ فلسفه غرب، به اندیشه‌های فلسفی اندیشمندان مسلمان به ویژه شهاب‌الدین سهروردی التفات داشت.
ضمن عرض تسلیت فقدان این استاد فلسفه، اینجانب از درگاه الهى براى آن مرحوم، مغفرت و رضوان الهی و براى خانواده و بستگان سوگوار، استادان، پژوهشگران، دانشجویان و بهره‌مندان از محضر درسی آن استاد، تسلّی و صبر جزیل مسئلت دارم.

عسکر دیرباز
رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران