برگزاری دومین کارگاه از سلسله کارگاه‌های مفاهیم پایه در تاریخ و فلسفۀ علم

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، با اهتمامِ گروه «مطالعات علم» مؤسسه، کارگاه یک‌روزۀ «بازنمایی: مباحثی در فلسفۀ علم، هنر و ادبیات»، در تاریخ چهارشنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در محلّ مؤسسه و با تدریس دکتر حسین شیخ‌رضایی، برگزار می‌شود.
بدین‌وسیله از دانشجویان و علاقه‌مندان تاریخ و فلسفۀ علم دعوت می‌شود تا در این کارگاه شرکت نمایند. شایان ذکر است که این کارگاه به‌صورت «رایگان» برگزار خواهد شد.

زمان:  چهارشنبه ۲۴
 آبان‌ماه ۱۴۰۲ (سه جلسه: ساعت ۱۰-۱۲، ۱۴-۱۶، و ۱۶-۱۸)
• مکان: مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران
مدرس: دکتر حسین شیخ‌رضایی (عضو هیئت‌علمی گروه مطالعات علم مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران)

• شرکت در کارگاه صرفاً حضوری بوده و با ثبت‌نام امکان‌پذیر است. این کارگاه رایگان بوده و به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در کارگاه ارائه می‌شود.

•  لینک ثبت‌نام در کارگاه:

۸ آبان ۱۴۰۲