دیدار و گفتگوی رئیس و معاون مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با استاد «مهدی محقّق»

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، در دیدارِ صمیمانه‌ای که بین حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عسکر دیرباز،‌ رئیس مؤسسه، و حجت‌الاسلام و المسلمین آقای دکتر سیداحمد غفاری، دانشیار و معاون پژوهشی مؤسسه، با دکتر مهدی محقّق، نویسنده، مجتهد، و فیلسوفِ معاصرِ کشورمان، صورت گرفت، موضوعات ذیل مورد گفتگو قرار گرفتند:

🔸خاطراتِ استاد محقّق از مؤسسه حکمت و فلسفه و حضورِ ایشان در هیئت امنای آن

🔸نقشِ بی‌نظیرِ دکتر سیدحسین نصر و مرحوم شهید مطهری در تلاش برای حفظ موجودیت و استقلالِ‌ مؤسسه

🔸نقشِ کم‌نظیرِ مؤسسه در احیای تراثِ حکمی در دیار فرهیخته‌پرورِ ایرانِ اسلامی

🔸تأکیدِ ویژه بر توجّه به شخصیت‌های بزرگِ حکمی مانند مرحوم آمیرزا مهدی آشتیانی، مرحوم فیض کاشانی، و اندیشمندانِ بزرگی که کمتر به آنها پرداخته شده و جهان از وجودِ چنین فرهیختگانِ ایرانی بی‌اطلاع است.

🔸در پایان این دیدار هم دکتر دیرباز، رئیس محترم مؤسسه، مقرّر نمودند که آن دسته از آثارِ دکتر محقّق که تا کنون به زیور طبع آراسته نشده در انتشارات مؤسسه منتشر گردند تا آثارِ حکمی و ارزشمندِ استاد بیش از پیش در دسترس و توجّه طالبان حکمت و دانش در ایران قرار بگیرد.
۳۰ مهر ۱۴۰۲