برگزاری اولین کارگاه از سلسله کارگاه‌های مفاهیم پایه در تاریخ و فلسفۀ علم

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، با اهتمامِ گروه «مطالعات علم» مؤسسه، کارگاه یک‌روزۀ «ساختارگرایی: نظریه، جهان، و نسبت آنها»، در تاریخ چهارشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲، در محلّ مؤسسه و با تدریس دکتر «ابوتراب یغمایی»، عضو هیئت علمی پژوهشکدۀ مطالعات علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، برگزار می‌شود.
بدین‌وسیله از دانشجویان و علاقه‌مندان تاریخ و فلسفۀ علم دعوت می‌شود تا در این کارگاه شرکت نمایند. شایان ذکر است که این کارگاه به‌صورت «رایگان» برگزار خواهد شد.
• زمان:  چهارشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ (سه جلسه: ساعت ۱۰ -۱۲، ۱۴-۱۶ و ۱۶-۱۸)
• مکان: مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران
• مدرس: ابوتراب یغمایی  (عضو هیئت علمی پژوهشکدۀ مطالعات علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی)

• شرکت در کارگاه صرفاً حضوری بوده و با ثبت‌نام امکان‌پذیر است. این کارگاه رایگان بوده و به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در کارگاه ارائه می‌شود.

برای دانلود فایل pdf طرحِ درس کلیک نمایید.

۳ مهر ۱۴۰۲