ارتقای مرتبۀ علمی حجت‌الاسلام والمسلمین آقای دکتر «سیداحمد غفاری قره‌باغ» به دانشیاری

در نشستی که امروز، دوشنبه 20 شهریورماه 1402، برگزار گردید، هیئت‌ممیزۀ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با ارتقاء مرتبۀ علمی دکتر سیداحمد غفاری، عضو هیئت علمی گروه «فلسفه اسلامی» و نیز معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، موافقت نمود.

روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ارتقای مرتبۀ علمی این عضو محترم و پُرتلاش هیئت علمی مؤسسه را تبریک عرض کرده و برای ایشان موفقیت روزافزون در زمینه‌های علمی و پژوهشی را آرزو دارد.

۲۰ شهریور ۱۴۰۲