سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم و استاد، گرامی باد

روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری، آغاز هفته معلم، و گرامیداشت مقام استاد را ارج می‌نهد.

معلمی شغل انبیاء و راه رسم عاشقی در فضای تعلیم و تربیت و پرورش نسل‌های آینده است و بی‌شک ترویج دانش و بینش در میان دانشجویان وظیفه‌ای است خطیر و ارزشمند که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان به‌وضوح مشهود خواهد بود.

این روز، فرصت مغتنمی است تا تلاش‌ها و مجاهدت‌های علمی و آموزشی معلمان و استادانِ عرصه‌ پژوهش و آموزش کشور پاس داشته شود.

ضمن ابراز سپاس از تلاش‌های بی‌دریغ تمامی اساتید گرامی مؤسسه، برای ایشان موفقیت روزافزون در راستای اهداف علمی و پژوهشی، و نیز روزهایی خوش و بانشاط توأم با صحت و سلامتی را از خداوند متعال آرزومندیم.

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲