پیام تسلیت دکتر عسکر دیرباز در پی درگذشت دکتر عماد افروغ

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دکتر عسکر دیرباز، ریاست محترم مؤسسه، به مناسبت درگذشت استاد عماد افروغ، پیام تسلیتی ایراد فرمودند که متن آن به شرح زیر است:

باسمه تعالی

انالله و اناالیه راجعون

خبر درگذشت دکتر عماد افروع، از استادان نامدار و پیشکسوت جامعه‌شناسی، موجب تأسف و تألم گردید. ارتحال این استاد ارزشمند را که تا آخرین روزهای حیات، در امر آموزش، پژوهش، و امور اجتماعی و سیاسی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت داشتند، به خانواده محترم ایشان، دانشجویان و دانشگاهیان، به‌ویژه شاگردان و همکاران ایشان تسلیت عرض نموده، غفران و رحمت الاهی را برای ایشان و صبر و شکیبائی را برای بازماندگان ایشان از درگاه خداوند منّان مسئلت می نماییم.

۲۷ فروردین ۱۴۰۲