امضای تفاهم‌نامه همکاری بین انستیتو فلسفه آکادمی علوم روسیه و مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، در کنفرانس «مطالعات اسلامی: حقیقت، روش، تفسیر»، تفاهم‌نامه همکاری میان انستیتو فلسفه آکادمی علوم روسیه، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، و دانشگاه قم در راستای فعالیت‌های علمی ـ پژوهشی در حوزه فلسفه و تمدن اسلامی، امضا شد.
دانشگاه Russian Academy of Sciences یکی از دانشگاه‌های بسیار قدیمی و مهم روسیه است که تاریخ تاسیس آن به سال ۱۷۲۴ میلادی باز می‌گردد. این دانشگاه با بسیاری از مؤسسه‌های پژوهشی در سراسر روسیه و همچنین دنیا پروژه‌های مشترک زیادی انجام می‌دهد.
انستیتوی فلسفه آکادمی علوم روسیه، هسته اصلی و مرکزی مؤسسات تحقیقاتی پیشرو در رشته‌های پایه فلسفی است. در حال حاضر انستیتو فلسفه، اصلی­ترین مرکز هماهنگ‌­کننده امور فلسفی در کشور روسیه است.
بخش‌های علمی انستیتو فلسفه در گروهای زیر تعریف می‌شود:
  •     معرفت‌شناسی و منطق
  •     فلسفه علم و فن‌آوری