مدرسه تخصصی «اخلاق‌پژوهی روشمند (روش‌شناسی در رشته فلسفه، اخلاق، و تربیت)» برگزار می‌شود.

به همت انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و حمایت مراکز علمی_حوزوی؛ مدرسه تخصصی «اخلاق‌پژوهی روشمند (روش‌شناسی در رشته فلسفه، اخلاق، و تربیت)» از ۲۳ بهمن‌ماه لغایت ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، این مدرسه با حضور ۴۰ استاد برجسته در ۴۰ محور کاربردی، از جمله موارد زیر، برگزار می‌شود:

روش‌های پژوهش کیفی، حل مسئله، استخراج اندیشه و نظریه، متن‌پژوهی، آسیب‌شناسی، تبارشناسی، مطالعه تطبیقی، تفکر انتقادی، تفکر سیستمی، جریان‌شناسی و تاریخ فکری، تحلیل اخلاقی آیات و روایات، استنتاج تربیتی، مطالعه جامعه‌شناختی، جغرافیای پژوهشی، مسئله‌شناسی پژوهشی، ترجمه و واژه گزینی.

۱۷ بهمن ۱۴۰۱