مدرسه زمستانی «مباحث پایه در فلسفه ذهن و علم‌النفس فلسفی» در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه زمستانه مباحث پایه در فلسفه ذهن و علم‌النفس فلسفی توسط مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات آغاز به کار کرد.
برگزاری جلسات مدرسه زمستانی «مباحث پایه در فلسفه ذهن و علم‌النفس فلسفی» از 28 دی‌ماه 1401 آغاز شده و تا تاریخ 13 بهمن‌ماه 1401 ادامه خواهد داشت.
در هفته اول این مدرسه حجج الاسلام کرمانشاهانی، لهراسبی و درگاهی‌فر به ارائه مباحث مربوطه پرداختند.
در هفته دوم این مدرسه نیز حجج الاسلام استاد امینی‌نژاد، سادات‌منصوری و درگاهی‌فر به ایراد سخنرانی پرداختند.
آدرس محل برگزاری مراسم: مؤسسه نفحات؛ قم- خیابان جمهوری اسلامی- بلوار شهید عطاران- کوچه ۸ (شهیدان سقایتی)- فرعی ۲ (کوچه شهید عزتی‌پور)- پلاک 10/1. شماره تماس: 02532913441
در ادامه، برنامه برگزاری مراسم از نظر می‌گذرد:

برنامه فلسفه ذهن و علم‌النفس فلسفی

نفحات