فرارسیدن «هفته پژوهش و فناوری»

روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ضمن گرامی‌داشت «هفته پژوهش و فناوری»، آن را به تمامی پژوهشگران و فناوران کشور تبریک عرض می‌نماید.

«پژوهش» از جمله اساسی‌ترین و کلیدی‌ترین ابزارها و راه‌ها در جهت توسعه و پیشرفت علمی و عملی کشور است. پژوهش، همچون سرمایه‌ای ارزشمند است که منجر به تولید علم و دانش، و ثروت و قدرت می‌شود.

روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران،‌ به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین مجموعه‌های پژوهشی کشور، فرارسیدن «هفته پژوهش و فناوری» را به تمامی فعالان عرصه پژوهش و فناوری تبریک و تهنیت عرض نموده و تلاش‌های مجدانه تمامی اساتید، دانشجویان، و فرهیختگان کشور، به‌ویژه همکاران مؤسسه را، ارج نهاده و با آرزوی صعود به رفیع‌ترین جایگاه‌های علمی و پژوهشی، توفیق روزافزون همه این سروران گرامی را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

۲۱ آذر ۱۴۰۱