مدرسه «مهارت‌های پژوهش موفق» با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شود

مدرسه «مهارت‌های پژوهش موفق» از ۱۹ آذر الی ۸ دی ماه و به همت انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه «مهارت‌های پژوهش موفق» از ۱۹ آذر الی ۸ دی ماه و به همت انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. این مدرسه با مشارکت مراکز و انجمن‌های علمی برگزار می‌شود.

دکتر احمد شه‌گلی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه اسلامی، یکی از سخنرانان این مدرسه خواهند بود که در روزهای  ۲۶ و ۲۷ آذر ماه و ۳ و ۴ دی ماه،  ساعت ۱۵:۳۰ به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

عنوان کارگاه ایشان «روش مطالعه و پژوهش در فلسفه اسلامی» خواهد بود و دربرگیرنده سرفصل‌های زیر می‌باشد: بایسته های روش های مطالعه در فلسفه اسلامی،  آسیب شناسی مطالعه فلسفه اسلامی، بایسته های روش های پژوهش در فلسفه اسلامی، آسیب‌شناسی پژوهش در فلسفه اسلامی، نکته‌ها و تجربیات پژوهشی در حوزه فلسفه اسلامی.

کارگاه دکتر شه‌گلی در محل مؤسسه (تهران، خیابان حضرت ولی عصر(عج)، خیابان نوفل لوشاتو، کوچه شهید آراکلیان، شماره ۴) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این آدرس در کارگاه‌های موردنظر ثبت‌نام کنند.

۱۶ آذر ۱۴۰۱