هفدهمین سلسله‌نشست تخصّصی با عنوان «مناسبات فلسفه و روان‌شناسی (1) (مطالعه موردی بخش علم‌النفس)» برگزار می‌گردد

هفدهمین نشست تخصصی با عنوان «مناسبات فلسفه و روان‌شناسی (1) (مطالعه موردی بخش علم‌النفس)» در روز سه‌شنبه 15 آذرماه 1401، ساعت 15 الی 16 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، هفدهمین نشست تخصصی با عنوان «مناسبات فلسفه و روان‌شناسی (1) (مطالعه موردی بخش علم‌النفس)» با سخنرانی دکتر احمد شه‌گلی، عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و استادیار گروه فلسفه اسلامی، در روز سه‌شنبه 15 آذرماه 1401، ساعت 15 الی 16 برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس قم، بلوار شهید صدوقی، خیابان حضرت ابوالفضل (ع)، خ دانش، کوچه دانش ۳، پلاک ۷۱ (شعبه قم مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران) در این نشست شرکت کنند.

همچنین، برای حضور مجازی در این نشست اینجا را کلیک نمایید.

۱۲ آذر ۱۴۰۱