مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌کند: سخنرانی نظریه تکامل؛ از منظر مولانا، صدرا، و داروین

به همت مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران سخنرانی «نظریه تکامل؛ از منظر مولانا، صدرا، و داروین» با ارائه پروفسور مولیادی کارتانگارا،‌ استاد تمام فلسفه در دانشگاه اسلامی جاکارتا، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، سخنرانی «نظریه تکامل؛ از منظر مولانا، صدرا، و داروین» با ارائه پروفسور مولیادی کارتانگارا،‌ استاد تمام فلسفه در دانشگاه اسلامی جاکارتا، در روز شنبه 5ام آذرماه 1401 در ساعت 9 صبح برگزار می‌گردد.

به استحضار علاقه‌مندان می‌رساند که این سخنرانی به زبان انگلیسی ایراد خواهد شد.

مکان برگزاری: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان نوفل لوشاتو، خیابان آراکلیان، پلاک 4، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

۲ آذر ۱۴۰۱