برگزاری مراسم «روز جهانی فلسفه» با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دانشگاه رضوی مشهد

با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دانشگاه رضوی مشهد، بزرگداشت روز جهانی فلسفه با عنوان «فلسفه و اخلاق اجتماعی»، در تاریخ اول آذرماه 1401 برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، بزرگداشت روز جهانی فلسفه با عنوان «فلسفه و اخلاق اجتماعی» و با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دانشگاه رضوی مشهد، در روز سه‌شنبه اول آذرماه 1401 ساعت 12-9 برگزار می‌شود. سخنرانان مراسم به قرار زیر خواهند بود:

دکتر سیدمحمد موسوی بایگی، دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی

دکتر علیرضا کهنسال، دانشیار دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر سیداحمد غفاری، استادیار گروه عرفان مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

دکتر محمدمهدی کمالی، استادیار پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی

مکان برگزاری همایش: سالن اجتماعات ساختمان شماره 2 دانشگاه علوم اسلامی رضوی

۳۰ آبان ۱۴۰۱