برگزاری مراسم «روز جهانی فلسفه» با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دانشگاه شیراز

با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و مجمع عالی حکمت اسلامی فارس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شیراز، بزرگداشت روز جهانی فلسفه با عنوان «فلسفه و اخلاق اجتماعی»، در تاریخ سی‌ام آبان‌ماه 1401 برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، بزرگداشت روز جهانی فلسفه با عنوان «فلسفه و اخلاق اجتماعی» و با همکاری مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شیراز در روز دوشنبه 30 آبان‌ماه 1401 ساعت 12-09 برگزار می‌شود. سخنرانان مراسم به قرار زیر خواهند بود:

دکتر علی اصغر مصلح، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی

دکتر سیدسعید زاهد زاهدانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز

دکتر محمدتقی ایمان، عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز

مکان برگزاری همایش: دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه شیراز، تالار علامه جعفری

۲۸ آبان ۱۴۰۱