سخنرانی کِلی جیمز کلارک و افتتاحیه مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفهٔ دین»

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسهٔ پژوهشی حکمت و فلسفهٔ ایران، سخنرانی کِلی جیمز کلارک و افتتاحیه مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفه دین» در روز یکشنه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ به صورت مجازی برگزار می‌شود. کِلی جیمز کلارک، استاد ممتاز دانشگاه ابن‌خلدون استانبول، سخنرانی خود را با عنوان «فلسفهٔ تحلیلی و فلسفهٔ دین» ارائه خواهد کرد.

چکیدهٔ سخنرانی کلارک بدین قرار است:

The late 20th Century renaissance in the philosophy of religion coincided with the mastery of new analytic techniques on the part of its distinguished practitioners—Nicholas Wolterstorff, William Alston, Bob, and Marilyn Adams, and especially Alvin Plantinga. From modal logic to Bayes’ Theorem, philosophers of religion reconceived of the landscape in their discipline. Through the work of Alvin Plantinga, I will show the importance of three analytic practices—modal logic, conceptual analysis, and probability theory—to the philosophy of religion. I will conclude with a brief exploration of the importance of developments in science—especially in the cognitive science of religion—to philosophical inquiry.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک در این نشست شرکت کنند. حضور در این سخنرانی برای عموم آزاد است.

همچنین برای ثبت نام در مدرسه پاییزی زمینه‌های فلسفی «فلسفه دین» می‌توانید از طریق این لینک اقدام کنید.

۱۹ آبان ۱۴۰۱