مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفه دین» برگزار می‌شود

مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفه دین» به همت گروه کلام مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در روزهای ۲۳ الی ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفه دین» برگزار می‌گردد. بدین‌وسیله از علاقه‌مندان به مباحث فلسفه دین دعوت می‌شود تا برای شرکت در مدرسه پاییزه «زمینه‌های فلسفی فلسفه دین» که به همت گروه کلام مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به مدت سه روز از 23 تا 25 آبان‌ماه 1401 برگزار می‌شود، شرکت نمایند.

نحوه برگزاری: حضوری ـ مجازی

سرفصل‌های مدرسه:

فلسفه اخلاق و فلسفه دین

تفکر نقدی و فلسفه دین

معرفت‌شناسی و فلسفه دین

فلسفه علم و فلسفه دین

فلسفه علوم انسانی و فلسفه دین

تجربه‌گرایی و فلسفه دین

فلسفه دین تطبیقی

فلسفه دین اسلامی

فلسفه دین جهانی

فلسفه دین قاره‌ای

علوم شناختی و فلسفه دین

پایان یا امتداد فلسفه دین

جلسات این دوره با ارائه اساتید و پژوهشگران داخلی و خارجی فلسفه دین برگزار می‌شود و در پایان به شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

هزینۀ شرکت در دوره:

مجازی:  1.500.000 ریال

حضوری: 2.000.000  ریال

لینک ثبت‌نام (پس از ثبت‌نام در این سامانه می‌توانید در مدرسه ثبت‌نام کنید.)

برای دریافت برنامه مدرسه، اینجا را ببینید.

۱۴ آبان ۱۴۰۱