کارگاه دو روزه پدیده شناسی

کارگاه پدیده شناسی
مدرس: عابد کانور ( کلژ بین المللی فلسفه پاریس - دانشگاه هیلدسهایم )
تحلیل کتاب ادموند هوسرل سرچشمه هندسی ( Ursprung der Geometrie ) " با نگاهی به تفاسیر مرلوپونتی و دریدا "

کارگاه پدیده شناسی

تحلیل کتاب ادموند هوسرل

سرچشمه هندسی ( Ursprung der Geometrie  )

" با نگاهی به تفاسیر مرلوپونتی و دریدا "

به گزارش روابط عمومی موسسه، به همت گروه فلسفه غرب مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران کارگاه پدیده شناسی در دو روز  با حضور عابد کانور (کلژ بین المللی فلسفه پاریس – دانشگاه هیلدسهایم) برگزار خواهد شد.

به اطلاع علاقه‌مندان به شرکت در دوره می‌رساند کارگاه پدیده شناسی با تدریس عابد کانور در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ  10 و 11 دی ماه  1398  از  ساعت 16 الی 18 در سالن مرکزی موسسه برپا می شود.
خواهشمند است جهت ثبت‌نام، مشخصات خود را به پست الکترونیکی ( phenomenologyirip@gmail.com ) ارسال کنید.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۶۶۴۰۰۸۸۸ ( روابط عمومی ) تماس حاصل کنند.
هزینه دوره : 50 هزار تومان می باشد که ثبت نام برای دانشجویان و فرهنگیان با 50% تخفیف ( = 25 هزار تومان ) صورت می پذیرد.

در پایان دوره به شرکت کنندگان گرامی  گواهی شرکت در دوره از طرف موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران اعطا می گردد .

۸ دی ۱۳۹۸