نشست «پدیده‌شناسی امروز» با سخنرانی عابد کانور (کلژ بین المللی فلسفه پاریس – دانشگاه هیلدسهایم) برگزار می شود.

نشست «پدیده‌شناسی امروز» برگزار می‌شود

پدیده‌شناسی

به گزارش روابط عمومی موسسه، به همت گروه فلسفه غرب مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران نشست پدیده‌شناسی امروز با ارائه عابد کانور (کلژ بین المللی فلسفه پاریس – دانشگاه هیلدسهایم) برگزار می‌شود.

هدف از این سخنرانی ترسیم معنا و کارکرد تقریبی پدیده‌شناسی در اروپا (به‌ویژه در فرانسه و آلمان) و اشاره به مباحث محوری امروزی آن است.

نقطه آغاز سخنرانی پدیده‌شناسی ادموند هوسرل خواهد بود، به این ترتیب که چگونه طرح چند پرسش و محور در دست‌نوشته‌های او (مانند بدن، زندگی انضمامی سوژه، جهان و امکان مابعدالطبیعة پدیده‌شناسانه) زمینه‌ساز تفاسیری و، به تبع آن، طرح مسائلی (در نزد پدیده‌شناسانی چون فینک، لانگربه، مرلوپونتی، ریشیر) می‌شوند که از چارچوب ترسیم‌شده در آثار او فراتر می‌روند.

این نشست در روز دوشنبه، مورخ  ۹ دی‌ماه از ساعت 16 الی 18 در سالن مرکزی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برپا می‌شود.

ورود برای عموم افراد آزاد است.

۷ دی ۱۳۹۸