تمدید مهلت ثبت‌نام در مدرسۀ تابستانی «اندیشۀ پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ»

مهلت ثبت‌نام در مدرسۀ تابستانی «اندیشۀ پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» تا روز 31 مردادماه 1401 تمدید شد.

مدرسه تابستانی اندیشه پیشرفت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مهلت ثبت‌نام در مدرسۀ تابستانی «اندیشۀ پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» تا روز 31 مردادماه 1401 تمدید شده است.

از علاقه‌مندان به شرکت در این مدرسۀ تابستانی تقاضا می‌شود مشخصات خود را، شامل نام و نام خانوادگی، سوابق تحصیلی، شمارۀ همراه و آدرس ایمیل، حداکثر تا روز دوشنبه 31 مردادماه 1401 به ایمیل گروه مطالعات علم  به آدرس sts.irip@gmail.comارسال کنند.

جهت کسب آخرین اخبار مربوط به این رویداد، می‌توانید از سایت مدرسه به این آدرس بازدید نمایید.

همچنین، جهت دریافت برنامهٔ مدرسهٔ تابستانی و مشاهدهٔ فهرست سخنرانان، اینجا را ببینید.

۲۲ اَمرداد ۱۴۰۱