مدرسه تابستانی «اندیشه پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» برگزار می‌شود

مدرسه تابستانی «اندیشه پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» به همت گروه مطالعات علم و فلسفه غرب موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در شهریور 1401 برگزار می‌شود.

مدرسه تابستانی اندیشه پیشرفت

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، مدرسه تابستانی «اندیشه پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» برگزار می‌شود. از علاقه‌مندان به مباحث مطالعات علم، فلسفه و تاریخ دعوت می‌شود برای شرکت در مدرسۀ تابستانی «اندیشۀ پیشرفت: مباحثی در فلسفه، علم و تاریخ» که به‌همت گروه مطالعات علم و گروه فلسفۀ غرب مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به مدت سه روز از ۲۱ تا ۲۳ شهریور ماه برگزار می‌شود، رزومۀ علمی و اطلاعات تماس خود را تا تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ از طریق رایانامۀ گروه مطالعات علم به نشانی sts.irip@gmail.com ارسال کنند.

پذیرش متقاضیان با اولویت ارتباط سوابق علمی آنها با رشته‌های مرتبط با این مدرسۀ تابستانی انجام خواهد شد، و اولویت پذیرش با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. جلسات این دوره توسط اساتید و پژوهشگران داخلی و خارجی فلسفه و تاریخ برگزار خواهد شد و در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطا می‌شود.

هزینۀ شرکت در دوره:

2.000.000 ریال (مجازی)

2.500.000 ریال (حضوری)

نحوۀ پرداخت هزینه پس از تأیید ثبت‌نام به پذیرفته‌شدگان نهایی اعلام خواهد شد.

جهت کسب آخرین اخبار مربوط به این رویداد، می‌توانید از سایت مدرسه به این آدرس بازدید نمایید.

۱ اَمرداد ۱۴۰۱