ارائه خدمات کتابخانه موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران از روز شنبه 16 آذرماه

خدمات کتابخانه موسسه به پژوهشگران، محققان و دانشجویان محترم از روز شنبه مورخ 16 آذر 1398 به مناسبت روز دانشجو ارائه خواهد گرفت.

کتابخانه

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران فعالیت کتابخانه مؤسسه پس از بازسازی، تعمیر و تجهیز آن از روز شنبه مورخ 1398/09/16 شروع خواهد شد .

بنا براین گزارش مستهلک شدن تأسیسات و مشکلات زیرساختی کتابخانه، علاوه بر ایجاد اختلال در فعالیت‌های کتابخانه، امنیت پژوهشگران و کارکنان را در معرض خطر قرار داده بود.

از این رو بازسازی، تعمیر و مرمت کتابخانه امری ضروری بود که با همت و حمایت معاونت اداری و مالی موسسه صورت پذیرفت.

در پایان روابط عمومی موسسه ضمن عذرخواهی بابت تاخیر دو هفته در امر بازسازی این مجموعه و قدردانی از معاون محترم اداری و مالی، امیدوار است مجموعه کتابخانه موسسه بتواند بیش از پیش خدمات ارزنده ای را در اختیار پژوهشگران، اساتید و دانشجویان محترم ارایه دهد.

۱۶ آذر ۱۳۹۸