نشست مجازی «آرای مک‌داول درباره رابطه ذهن و جهان» با حضور ابراهیم آزادگان

نشست مجازی «آرای مک‌داول درباره رابطه ذهن و جهان» با حضور ابراهیم آزادگان استاد دانشگاه شریف در روز چهارشنبه، 4 خرداد 1401 برگزار می‌شود.

نشست تخصصی ابراهیم آزادگان/ مک داول

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، نشست مجازی «آرای مک‌داول درباره رابطه ذهن و جهان» با حضور ابراهیم آزادگان استاد دانشگاه شریف در روز چهارشنبه، 4 خرداد 1401، ساعت 11 الی 12:30 برگزار می‌شود.

این نشست به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود؛ علاقه‌مندان به مشارکت حضوری می‌توانند با مراجعه به این آدرس (قم، زنبیل آباد، 20 متری فجر، خیابان دانش، دانش 3، شماره 71) در این نشست شرکت کنند. همچنین، علاقه‌مندان به مشارکت مجازی می‌توانند از طریق این  لینک در این سخنرانی شرکت کنند.

۱ خرداد ۱۴۰۱