انعقاد تفاهم نامه همکاری بین موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و پردیس البرز دانشگاه تهران

تفاهم نامه همکاری میان موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و پردیس البرز دانشگاه تهران به امضای دکتر احمدحسین شریفی، رئیس موسسه و دکتر یحیی بوذی نژاد، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران رسید.

تفاهم نامه موسسه و پردیس البرز دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه، تفاهم نامه همکاری میان پردیس البرز دانشگاه تهران و موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران روز یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰  به امضای دکتر یحیی بوذی¬نژاد، رئیس پردیس البرز دانشگاه تهران و دکتر احمدحسین شریفی، رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران رسید.

استفاده بهینه از ظرفیت‌ها، توانایی‌ها و امکانات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین؛ کوشش برای نشر و اشاعه فرهنگ و اندیشه فلسفی در جامعه و ارتقای سطح دانش و بینش اسلامی؛ برگزاری نشست‌ها، گردهمایی‌ها و کارگاه‌های مشترک برای شناسایی فرصت‌های پژوهشی، مطالعاتی و روشنگری در حوزه‌های مورد علاقه طرفین؛ برگزاری مشترک دوره‌های آموزشی کوتاه مدت؛ برگزاری همایش‌های علمی و ملی در حوزه علوم انسانی اسلامی و تحول در علوم انسانی؛ برگزاری همایش‌های علمی و بین‌المللی مشترک در حوزه حکمت عملی و بنیادهای فلسفی علوم انسانی؛ برگزاری کرسی‌های علمی و تخصصی در حوزه‌های مورد علاقه؛ نگارش کتاب، مقاله و سایر نشریات پژوهشی توسط اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران دو طرف در حوزه های میان رشته ای و کمک به انتشار آن ها به صورت مشترک؛ استفاده از ظرفیت علمی مشترک به منظور تعریف و انجام طرح های پژوهشی مشترک با اولویت نیازسنجی دستگاه های اجرائی از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

۸ اسفند ۱۴۰۰