بزرگداشت حکیم سبزواری در رادیو فرهنگ با همکاری موسسه

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، ویژه برنامه زنده «شرح منظومه» با همکاری موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با حضور پیشکسوتان موسسه از رادیو فرهنگ پخش می‌شود. این برنامه یکشنبه ۸ اسفند از ساعت 21:00 تا22:30 پخش خواهد شد و میهمان ویژه آن منوچهر صدوقی سها استاد و پژوهشگر فلسفه اسلامی و یکی از شارحان کتاب «منظومه» حکیم ملاهادی سبزواری است.

در این برنامه رادیویی که کارشناسی آن به عهده حسین نعمتی پژوهشگر فلسفه و عرفان اسلامی است، غلامحسین ابراهیمی دینانی استاد بازنشسته دانشگاه تهران، احمدحسین شریفی رئیس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی و سیدمحمدکاظم سبزواری رئیس دانشکده الهیات دانشگاه حکیم سبزواری در ارتباط زنده و مستقیم با مخاطبان، درباره جایگاه و اهمیت حاج ملاهادی سبزواری در سپهر علمی و فرهنگی ایران و جهان اسلام سخن خواهند گفت.

ویژه برنامه«شرح منظومه» از رادیو فرهنگ در موج« اف – ام» ردیف 106 و موج «ای- ام» ردیف 585 پخش خواهد شد.

۸ اسفند ۱۴۰۰