دیدار مدیر رادیو فرهنگ و رئیس مؤسسه

دیدار مدیر رادیو فرهنگ از موسسه

(از راست به چپ): حسین نعمتی، مدیر بخش جامعه رادیو فرهنگ؛ احمدحسین شریفی رئیس مؤسسه؛ علیرضا حبیبی مدیر رادیو فرهنگ؛ سعید ماخانی؛ اسماعیل علی‌خانی، معاون پژوهشی مؤسسه

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دکتر حبیبی، مدیر رادیو فرهنگ، به منظور بررسی چشم‌اندازهای همکاری بین رادیو فرهنگ و مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در روز شنبه 23 بهمن 1400 با دکتر شریفی رئیس مؤسسه دیدار کرد. در این جلسه که با حضور دکتر نعمتی رئیس بخش جامعه رادیو فرهنگ و دکتر اسماعیل علی‌خانی معاون پژوهشی مؤسسه برگزار شد، چشم­‌اندازهای همکاری بین مؤسسه و شبکه رادیویی فرهنگ مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر شریفی ضمن خوش‌­آمدگویی، خلاصه­‌ای از تاریخچه فعالیت‌­های مؤسسه ارائه کردند و به مفاخر و اساتید مؤسسه پرداختند. همچنین، دکتر شریفی ضمن توضیح فعالیت­‌های فرهنگی مؤسسه در زمینه گسترش فلسفه‌­ورزی در جامعه، بر ضرورت بسط فلسفه و فرهنگ‌­سازی آن تاکید کردند. سپس دکتر حبیبی ضمن تشریح فعالیت‌­های رادیو فرهنگ در زمینه فرهنگ‌­سازی، خلاصه‌­ای از برنامه‌­های مهم رادیو به دست دادند، مخصوصا برنامه‌­هایی که به معرفی مفاخر ایران می‌­پردازند؛ ایشان همچنین تاکید کردند که رادیو فرهنگ همّ ویژه­ای در این مسیر دارد.

پس از گفت و گو و تبادل نظر، مقرر شد تا همکاری طرفین با انعقاد تفاهم­‌نامه انجام گیرد.

۲۳ بهمن ۱۴۰۰