انتشار کتاب «مقدمه‌ای بر فلسفۀ روان‌شناسی»

کتاب «مقدمه‌ای بر فلسفۀ روان‌شناسی» به همت موسسه پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران منتشر شد.

فلسفه روان شناسی کم حجم

کتاب «مقدمه‌ای بر فلسفۀ روان‌شناسی» به همت موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منتشر شد.

روان‌شناسی به‌دنبال شرحی علمی از چگونگی کارکرد ذهن است. اما داشتنِ علمی دربارﮤ ذهن به‌ چه معناست؟ بهترین نظریه‌های روان‌شناسی‌ چه تصویری از ذهن ارائه می‌کنند؟ کتاب پیش‌ رو، به‌شیوه‌ای قابل‌فهم برای خواننده‌ای که اطلاع کمی از روان‌شناسی و علوم عصبی دارد یا هیچ اطلاعی از آن‌ها ندارد، به این معماهای فلسفی می‌پردازد.کتاب با بهره‌گیری از موردپژوهی‌های دقیق و استفاده از پژوهش‌های تجربی به‌روز موضوعاتی همچون ادراک و کنش، ربطِ میان توجه و آگاهی، پیمانه‌ای‌بودن ذهن، چگونگی فهم اذهان دیگر، تأثیر زبان بر فکر، و همچنین روابط میان ذهن، مغز، بدن و جهان را بررسی می‌کند. ثمرﮤ کار شرحی یکپارچه و جامع دربارﮤ بیشتر بخش‌های معماری ذهن است. این کتاب برای دانشجویان و متخصصان فلسفه و روان‌شناسی و علوم شناختی اثری ارزشمند است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه کتاب با تخفیف ویژۀ 25 درصدی و کسب اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه نمایند.

۲۱ مهر ۱۴۰۰