برگزاری وبینار «مسیحیت و اسلام، دوستی و چالش‌های آن در جهان معاصر»

وبینار «مسیحیت و اسلام، دوستی و چالش های آن در جهان معاصر» با حضور دانشمندان و متفکرین مذهبی در روز پنجشنبه، 8 مهرماه 1400 ساعت 18:30 برگزار می‌شود.

وبینار «مسیحیت و اسلام، دوستی و چالش‌های آن در جهان معاصر»

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، وبینار «مسیحیت و اسلام، دوستی و چالش های آن در جهان معاصر» با حضور دانشمندان  و متفکرین مذهبی و با همکاری موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شود.

این برنامه همراه با ترجمه همزمان به زبان‌های فارسی و انگلیسی برگزار می‌شود.

در این برنامه غلامرضا اعوانی رئیس پیشین موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ، جان هر از دانشگاه ییل، فاطمه توفیقی از دانشگاه ادیان و مذاهب قم، جان چین اسقف اعظم  کلیسای  جامع واشنگتن و دیزی خان رئیس موسسه زنان مسلمان نیویورک، شرکت خواهند کرد.

این وبینار در تاریخ پنجشنبه هشتم مهرماه 1400، ساعت 18:30 از طریق فیس بوک، یوتیوب و برنامه زوم بصورت زنده پیش می شود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این آدرس و ثبت‌نام در برنامه زوم در این نشست شرکت کنند.

۴ مهر ۱۴۰۰