صعود مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در رتبه‌بندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در رتبه‌بندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در صدر 4 مؤسسه برتر علوم انسانی در کشور قرار گرفت.

لوگوی پایگاه استنادی جهان اسلام

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، نتایج رتبه‌بندی مؤسسات پژوهشی و پژوهشگاه‌ها در سال ۹۹-۹۸ در پایگاه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) منتشر شد.

مؤسسه استنادی علوم (ISC) از اواخر سال ۹۸ با ابلاغ رسمی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور را با شاخص‌ها و معیارهای مصوب کارگروه تخصصی رتبه‌بندی در وزرات علوم آغاز کرد. از سال ۹۹ رتبه‌بندی و ارزیابی پژوهشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشی  و دانشگاه‌های دولتی تحت نظارت وزارت علوم با معیارها و شاخص‌های جدید و نیز با روش­‌شناسی کاملا متفاوت نسبت به سال‌های گذشته و نیز با هماهنگی و نظارت کامل کارگروه تخصصی رتبه‌بندی در وزرات عتف انجام گرفته است.

در رتبه‌بندی سال ۹۹-۹۸، ۳۰ پژوهشگاه و مؤسسه پژوهشی حضور دارند که از این تعداد ۱۹ نهاد از نهادهای وابسته به وزارت علوم هستند. بر اساس نظام رتبه‌بندی جدید، یک رتبه‌بندی با عنوان «درهمکرد» اعلام شده که تمامی ۳۰ پژوهشگاه و مؤسسات پژوهشی را با هم رتبه‌بندی کرده است و رتبه‌بندی دیگر شامل پژوهشگاه­‌ها و مؤسسات پژوهشی وزارت عتف است که ۱۹ نهاد زیر مجموعه وزارت علوم را با هم رتبه‌بندی کرده است. در نظام رتبه‌بندی اخیر، تقسیم‌بندی وزارت علوم که شامل ۴ گروه علوم انسانی و معین وزارت عتف، علوم بین رشته ‌ای، علوم پایه و تجربی-تخصصی می­‌شود، لحاظ شده است.

نتایج رتبه‌بندی پژوهشگاه‌ها و

نتایج رتبه بندی پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی در سال ۹۹-۹۸ در جداول زیر آورده شده است.

همان‌طور که ملاحظه می‌شود، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در نظام رتبه‌بندی «درهمکرد» در رتبه 20-16 قرار گرفته است که نسبت به رتبه‌بندی پیشین 5 پله صعود کرده است. همچنین، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در نظام رتبه‌بندی نهادهای تابع وزارت علوم در رتبه 15-11 قرار گرفته است. علاوه بر این، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در رتبه‌بندی مؤسسات پژوهشی علوم انسانی، حائز رتبه 4-1 شده است.

روابط عمومی و امور بین‌الملل مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران این افتخار را به جامعه دانشگاهی تبریک می‌گوید.

۲۲ تیر ۱۴۰۰