درگذشت یانیس اشوتس

یانیس اشوتس پژوهشگر مکتب فلسفیِ اصفهان، شامگاه گذشته چشم از جهان فروبست.

یانیس اشوتس

دکتر یانیس اشوتس، پژوهشگر مکتب فلسفیِ اصفهان، شامگاه روز جمعه 28 خرداد ماه چشم از جهان فروبست.

ایشان در زمینه مکتب اصفهان پژوهش‌های بسیاری به انجام رسانده بودند، از جمله رساله دکتری ایشان که حول اندیشه ملاصدرا بوده است. ایشان همچنین بخشی از «ایماضات» میرداماد را به زبان روسی ترجمه کرده‌اند و مقالاتی در مورد ملارجبعلی تبریزی، شاه نعمت الله ولی و ... به نگارش درآورده‌اند. دکتر یانیس اشوتس پژوهشگر موسسه مطالعات اسلامی در لندن و عضو هیئت علمی مطالعات اسماعیلی و مدرس دانشگاه لاتویا بودند.

آثار اشوتس

تصویر آثار اشوتس

یانیس اشوتس در سال گذشته در همایش ملی «سهروردی و احیای حکمت فهلوی» شرکت کردند و مقاله‌ای با عنوان «بزرگداشت روشنان فلکی در حکمت اشراق» ارائه کردند. علاقه‌مندان می‌توانند سخنرانی ایشان را در این آدرس مشاهده نمایند.

۳۱ خرداد ۱۴۰۰