برگزاری چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری»

چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با سه سخنرانی با عنوان «کانت و مواجهه با مسئله خداشناسی»، «مواجهه ابن‌سینا با مسئله خداباوری» و «شناخت‌پذیری و شناخت‌ناپذیری خداوند از دیدگاه علامه طباطبایی» در 4 اسفند ماه 1399 با مشارکت دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌شود.

پیش نشست چهارم همایش عقلانیت خداباوری و خداناباوری

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، چهارمین جلسه از مجموعۀ پیش‌نشست‌های همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» به همت مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفۀ ایران و دانشگاه امام صادق روز دوشنبه، مورخ 4 اسفند 1399 ساعت 18 تا 20 برگزار می‌گردد.

در این پیش‌نشست جناب آقای دکتر حسین هوشنگی تحت عنوان «کانت و مواجهه با مسئلۀ خداشناسی»، جنبا آقای دکتر رضا محمدزاده تحت عنوان «مواجهلۀ ابن‌سینا با مسئلۀ خداباوری» و جناب آقای دکتر مهدی سپهری تحت عنوان «شناخت‌پذیری و شناخت‌ناپذیری خداوند از دیدگاه علامه طباطبائی» سخنرانی خواهند داشت و نشست توسط جناب آقای دکتر مجید احسن مدیریت خواهد شد.

برای حضور در این نشست از طریق این آدرس نسبت به ثبت‌نام اقدام فرمایید.

آدرس ورود به جلسه برای فرهیختگانی که تا تاریخ 3 اسفند 1399 ثبت‌نام کرده باشند از طریق ایمیل ارسال خواهد شد.

۳۰ بهمن ۱۳۹۹