برگزاری سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری»

سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان «نقد خداناباوری در کلام نخستین امامیه» در 3 اسفند ماه 1399 با مشارکت دانشگاه باقرالعلوم برگزار می‌شود.

پیش نشست نقد خداناباوری در کلام نخستین امامیه

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، سومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان «نقد خداناباوری در کلام نخستین امامیه» روز یکشنبه 3 اسفند ماه 1399 ساعت 12:30 با مشارکت دانشگاه باقرالعلوم برگزار می‌شود. در این پیش‌نشست سیدعلی طالقانی عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم تحت عنوان «روش و رویکرد امام رضا (ع) در نقد خداباوری» و محمدحسین منتظری عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تحت عنوان «نقدهای معرفت‌شناختی امام صادق (ع) به خداناباوران» سخنرانی خواهند داشت.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این آدرس (http://skyroom.online/ch/irip/rta) در این پیش‌نشست شرکت کنند.

همچنین، این پیش‌نشست از صفحه اینستاگرام موسسه به آدرس (irip.ac.ir) به صورت لایو پخش خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت همایش به این آدرس مراجعه نمایید.

۳۰ بهمن ۱۳۹۹