برگزاری دومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری»

دومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان «رابطه دین و خداباوری با علم در دوران تمدن اسلامی» در 27 بهمن ماه 1399 با مشارکت دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

پیش نشست دوم همایش عقلانیت

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، دومین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان «رابطه دین و خداباوری با علم در دوران تمدن اسلامی» روز دوشنبه 27 بهمن ماه 1399 از ساعت 16 تا 17:30 با مشارکت دانشگاه شریف برگزار می‌شود. در این پیش‌نشست، دکتر دتلف کوینترن از دانشگاه استانبول و برمن آلمان سخنرانی خواهد داشت و دبیر نشست هم خانم مریم فرحمند خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به این آدرس (http://skyroom.online/ch/irip/rta) در این پیش‌نشست شرکت کنند.

همچنین، این پیش‌نشست از صفحه اینستاگرام موسسه به آدرس (irip.ac.ir) به صورت لایو پخش خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت همایش به این آدرس   مراجعه نمایید.

۲۱ بهمن ۱۳۹۹