برگزاری نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری»

نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان خداباوری و چالش‌های پیش‌رو در 20 بهمن ماه 1399 با مشارکت دانشگاه خوارزمی و انجمن فلسفه دین برگزار می‌شود.

پیش نشست اول همایش عقلانیت

برگزاری نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری»

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «عقلانیت، خداباوری و خداناباوری» با عنوان «خداباوری و چالش‌های پیش‌رو» روز دوشنبه 20 بهمن ماه 1399 از ساعت 18 تا 20 با مشارکت دانشگاه خوارزمی و انجمن فلسفه دین برگزار می‌شود. در این پیش‌نشست، جناب آقای دکتر رسول رسولی‌پور بر محور «سهم معرفت‌شناسان درون‌گرا و برون‌گرا در عقلانیت باور دینی»، سرکار خانم دکتر غزاله حجتی درباره «باور دینی و چالش اختلاف‌نظر»، جناب آقای دکتر علی‌رضا درّی نوگورانی ذیل عنوان «گواهی گزاره‌های دینی و چالش عقلانیت» و سرکار خانم دکتر سعیده فخار نوغانی بر محور «عقلانیت فضیلت‌محور و باورهای دینی» سخنرانی خواهند داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت همایش به این آدرس مراجعه نمایید.

۱۴ بهمن ۱۳۹۹