اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 1400-1399

اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی سال تحصیلی 1400-1399 از سوی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه اعلام شد.

تصویر برای تحصیلات تکمیلی

با تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تخصصی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، بدین وسیله دعوت می‌شود پذیرفتگان مذکور به ترتیب زیر عمل نمایند:

1.ثبت نام غیرحضوری(مشروط):

در این مرحله دانشجویان باید مدارک مورد نیاز زیر را حداکثر تا تاریخ 1399/08/08،به آدرس الکترونیکی education@irip.ac.ir ارسال نمایند.ایمیل تایید ثبت‌نام حداکثر تا تاریخ 11/08/99 برای دانشجویان ارسال خواهد شد.بدیهی است عدم ثبت نام غیرحضوری در این مرحله به معنای انصراف از تحصیل در مؤسسه خواهد بود. ضماً این مرحله از ثبت‌نام، مشروط تلقی شده و پس از مقابله اصل مدارک (طبق برنامه‌ای که در آینده اعلام خواهد شد)، ثبت‌نام قطعی تلقی می‌گردد.

2.مدارک مورد نیاز برای ارسال

* تصویر اصل مدرک کارشناسی(لیسانس)مورد تایید وزارت علوم، تحقیات و فناوری یا وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل کارشناسی قید شده باشد.

* تصویر اصل مدرک کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی (فارق التحصیل تا تاریخ 1399/07/30) که در آن معدل کارشناسی ارشد قید شده باشد.

* تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

* مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را برای برادران با توجه به بند (مقررات وظیفه عمومی)مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز سال1399 مشخص کند.

* سهمیه رزمندگان و ایثارگران: بارگزاری فرم و یا مدرکی در خصوص تایید استفاده از سهمیه ایثارگران.

* فرم‌های لازم که در زیر قابل دانلود هستند

تذکر مهم: نظر به این که ثبت نام دانشجویان به صورت اینترنتی می‌باشد و هیچ مدرکی دریافت نشده است، لذا زمانی که مقرر شد در مؤسسه حضور داشته باشند، 6قطعه عکس 4*3 و 2 برگ کپی از تمام مدارک بارگزاری شده و فرم‌های کامل‌شده را برای تشکیل پرونده همراه خود بیاورند. این فرم‌ها را می‌توانید از پایین صفحه دانلود کنید(فرم اطلاعات داوطلبین، فرم الف، فرم ب، و فرم تعهد پرداخت شهریه برای دانشجویان نوبت دوم).

3. شهریة دانشجویان نوبت دوم

شهریه تحصیل در دوره دکتری تخصصی نوبتِ دوم، ورودی سال تحصیلی 1399-1400

710،000،000 ریال

شهریه تحصیلیِ سنواتِ مازاد بر تحصیل دوره دکتری تخصصی، نوبتِ دوم (ترم 9 به بعد) ورودی سال تحصیلی 1399-1400 به بعد به ازای هر ترم مازاد بر 8 ترم

44,375,000ریال

شهریه تحصیلیِ سنواتِ مازاد بر تحصیل دوره دکتری تخصصی روزانه (ترم 10 به بعد) ورودی سال تحصیلی 1399-1400 به بعد به ازای هر ترم مازاد بر 9 ترم

44,375,000ریال

تذکر مهم: مهلت پرداخت شهریه نیمسال اول ویژه دانشجویان نوبت دوم تا تاریخ 1399/08/15 می‌باشد که لازم است با هماهنگی کارشناس آموزش به حساب مؤسسه واریز و تصویر فیش پرداختی را به مؤسسه ارسال نمایند.

دانشجویان باید آمادگی لازم را برای آغاز کلاس‌ها از هفته سوم آبان ماه داشته باشند که برنامه آن متعاقباً اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است برای دانلود فرم های لازم و آیین نامه‌ها به اینجا مراجعه نمایید.

برای پاسخگویی به سؤالات میتوانند با تلفن 02167238252 و موبایل 09398292449 تماس حاصل نمایند.

۶ آبان ۱۳۹۹