فراخوان ثبت‌نام مدرسه پاییزی مطالعات علم

مدرسۀ پاییزیِ مطالعات علم با عنوان «علم، اخلاق علم، سیاست علم» به همت گروه مطالعات علم مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری گروه گروه مطالعات نظری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به مدت سه روز از 6 تا 8 آبان ماه 1399 و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

نسخه نهایی پوستر مدرسه پاییزی

بدین‌وسیله از علاقه‌مندان به مباحث مطالعات علم دعوت به عمل می‌آید جهت شرکت در اولین مدرسۀ پاییزیِ مطالعات علم با عنوان «علم، اخلاق علم، سیاست علم» که به همت گروه مطالعات علم مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری گروه مطالعات نظری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به مدت سه روز از 6 تا 8 آبان ماه 1399 و به صورت مجازی برگزار می‌شود، رزومۀ علمی (شامل سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی) و اطلاعات تماس (شامل رایانامه و شمارة تلفن همراه) خود را تا تاریخ 20 مهر 1399 از طریق رایانامۀ گروه مطالعات علم به نشانی sts.irip@gmail.com ارسال کنند.

پذیرش متقاضیان با اولویت ارتباط سوابق علمی آنها با موضوع این مدرسۀ پاییزی انجام خواهد شد، و اولویت پذیرش با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. جلسات این دوره توسط اساتید و پژوهشگران مطالعات علم برگزار خواهد گردید و در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در دوره اعطا می‌گردد. هزینۀ شرکت در این دوره 1.000.000 ریال می‌باشد.

برنامه مدرسه مطالعات علم به قرار زیر است:

ساعت

روز