برگزاری رایگان؛

دوره‌های آموزشی آزاد مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران

با توجه به شرایط ویژه جامعه
دوره‌های آموزشی آزاد مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران با توجه به شرایط ویژه جامعه به صورت رایگان برگزار می شود.

رسانه جدید

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، یکی از رسالت ها و ماموریت های موسسه برگزاری دوره‌های آموزشی آزاد است که در سال های متمادی این امر به صورت مستمر و منظم برگزار شده است حال با توجه به شرایط ویژه جامعه متاثر از ویروس کرنا این دوره ها به صورت حضوری + مجازی و البته رایگان برگزار می شود.

بنا بر این گزارش دوره‌های آموزشی آزاد مؤسسه که به علت شیوع ویروس کرونا متوقف شده بود از 19 خرداد 1399 با شرایط جدید برگزار می‌شود. این دوره ها به صورت ترکیبی حضوری و مجازی و بر بستر اینترنت برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است سامانه جدید آموزش مجازی مؤسسه به آدرسlms.irip.ac.ir/ راه‌اندازی شده و دوره‌های آموزشی آزاد ضمن برگزاری به صورت حضوری، در این سامانه به صورت برخط و مجازی قابل دسترس خواهد بود.

دانش پژوهان گرامی جهت شرکت در دوره های آموزشی موسسه می بایست  ابتدا در سامانه اطلاعات فردی خود را ثبت نموده و در ادامه در دوره مدنظر ثبت نام نمایید.

یادآور می شود یکی از نکات برجسته این دوره ثبت نام در کلاس‌ها به صورت رایگان است.

لیست دوره‌هایی که با شرایط جدید آغاز خواهد شد به صورت زیر است.

روز

سیدمحمود یوسف‌ثانی

شرح اشارات

20/03/1399

جهت ثبت نام به نشانی lms.irip.ac.ir مراجعه نمایند.

۲۰ خرداد ۱۳۹۹ ۱۷:۳۳
تعداد بازدید : ۱,۶۲۴

نظرات بینندگان

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.