اطلاعیه ثبت‌نام از پذیرفته شدگان دانشجویان دکتری تخصصی سال تحصیلی 1400-1399

با تبریک و آرزوی موفقیتبرای پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تخصصی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، بدین وسیله دعوت می‌شود پذیرفتگان مذکور به ترتیب زیر عمل نمایند:

1.ثبت نام غیرحضوری(مشروط):

در این مرحله دانشجویان باید مدارک مورد نیاز زیر را حداکثر تا تاریخ 1399/08/08،به آدرس الکترونیکی afshar@irip.ac.ir ارسال نمایند.ایمیل تایید ثبت‌نام حداکثر تا تاریخ 11/08/99 برای دانشجویان ارسال خواهد شد.بدیهی است عدم ثبت نام غیرحضوری در این مرحله به معنای انصراف از تحصیل در مؤسسه خواهد بود. ضماً این مرحله از ثبت‌نام، مشروط تلقی شده و پس از مقابله اصل مدارک (طبق برنامه‌ای که در آینده اعلام خواهد شد)، ثبت‌نام قطعی تلقی می‌گردد.

2.مدارک مورد نیاز برای ارسال

* تصویر اصل مدرک کارشناسی(لیسانس)مورد تایید وزارت علوم، تحقیات و فناوری یا وزارت بهداشت،درمانو آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل کارشناسی قید شده باشد.

* تصویر اصل مدرک کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، تحقیات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمانو آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی (فارق التحصیل تا تاریخ 1399/07/30) که در آن معدل کارشناسی ارشد قید شده باشد.

* تصویر از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

* مدرکی که وضعیت نظام وظیفه رای برای برادران با توجه به بند (مقررات وظیفه عمومی)مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی دکتری نیمه متمرکز سال1399 مشخص کند.

* سهمیه رزمندگان و ایثارگران: بارگزاری فرم و یا مدرکی در خصوص تایید استفاده از سهمیه ایثارگران.

* فرم‌های لازم که در زیر قابل دانلود هستند

تذکر مهم: نظر به این که ثبت نام دانشجویان به صورت اینترنتی می‌باشد و هیچ مدرکی دریافت نشده است، لذا زمانی که مقرر شد در مؤسسه حضور داشته باشید، 6قطعه عکس 4*3 و 2 برگ کپی از تمام مدارک بارگزاری شده و فرم‌های کامل‌شده را برای تشکیل پرونده همراه خود بیاورید. این فرم‌ها را می‌توانید از پایین دانلود کنید.

3. شهریة دانشجویان نوبت دوم

شهریه تحصیل در دوره دکتری تخصصی نوبتِ دوم، ورودی سال تحصیلی 1399-1400

710،000،000 ریال

شهریه تحصیلیِ سنواتِ مازاد بر تحصیل دورة دکتری تخصصی، نوبتِ دوم (ترم 9 به بعد) ورودی سال تحصیلی 1399-1400 به بعد به ازای هر ترم مازاد بر 8 ترم

44,375,000ریال

شهریه تحصیلیِ سنواتِ مازاد بر تحصیل دورة دکتری تخصصی روزانه (ترم 10 به بعد) ورودی سال تحصیلی 1399-1400 به بعد به ازای هر ترم مازاد بر 9 ترم

44,375,000ریال

تذکر مهم: مهلت پرداخت شهریه نیمسال اول ویژه دانشجویان نوبت دوم تا تاریخ 1399/08/05 می‌باشد که لازم است با هماهنگی کارشناس آموزش به حساب مؤسسه واریز و تصویر فیش پرداختی را به مؤسسه ارسال نمایند.

دانشجویان باید آمادگی لازم را برای آغاز کلاس‌ها از هفته سوم آبان ماه داشته باشند که برنامة آن متعاقباً اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است برای دانلود فرم های لازم و آیین نامه‌ها به اینجا مراجعه نمایید.

برای پاسخگویی به سؤالات میتوانند با تلفن 02167238252 و موبایل 09398292449 تماس حاصل نمایند.

تاریخ بروزرسانی : ۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۴:۳۵

راهیابی سه عنوان کتاب دانشجویان مؤسسه به عنوان منتخبین مرحله دوم چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی

بنابر اعلام کمیته علمی بیست و چهارمین جشنواره کتاب سال دانشجویی، چهار عنوان کتاب «جهان فلسفی استنلی کوبریک»، «فلسفه تراژدی از افلاطون تا ژیژک»، «تاریخچه فلسفه زمان» و «مبانی علم حساب» در شاخه فلسفه به مرحله دوم چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی راه یافتند. سه عنوان کتاب از کتب منتخب توسط دانشجویان مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه تدوین شده است. آقایان محمدرضا اسمخانی و حسن امیری آرا از فارغ التحصیلان دوره مقطع دکتری گروه مطالعات علم مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران می‌باشند. معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه این موفقیت را به آقایان اسمخانی و امیری آرا به عنوان منتخبین کتاب سال دانشجویی تبریک می‌گوید. از اینرو خلاصه‌ای از محتوای کتب راه‌یافته به مرحلة دوم چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی تقدیم می‌گردد:
1- «جهان فلسفی استنلی کوبریک» | جرالد جی. آبرامز | محمدرضا اسمخانی | انتشارات ققنوس | 1395
این کتاب در پنج بخش «سوژه و جنگ»، «سوژه و عشق»، «سوژه و معنای زندگی»، «سوژه و تاریخ» و «سوژه و آینده» تدوین شده است.
2- «فلسفه تراژدی از افلاطون تا ژیژک» | جولیان یانگ | حسن امیری‌آرا | انتشارات ققنوس
این کتاب نقشه‌ای نسبتا جامع از گفته‌های فلاسفه‌ غرب از جمله افلاطون، ارسطو، فیلسوفان پس از ارسطو، هیوم، شلینگ، هولدرلین، هگل و... درباره‌ تراژدی است که از افلاطون شروع می‌شود و تا ژیژک ادامه می‌یابد.
3- «تاریخچه فلسفه زمان» | آدریان باردون | حسن امیری‌آرا | انتشارات کرگدن
مساله عمده در فلسفه زمانِ معاصر چگونگی آشتی دادن زمان آن‌گونه که در تجربه متجلی می‌شود (در قالب گذرِ رویدادها و تغییر دینامیک در تجربه) با زمان آن‌گونه که در علم به ما معرفی می‌شود (فیزیک مدرن زمان را به‌عنوان ترتیب استاتیک رویدادها، بدون گذشته، حال، یا آینده‌ای ذاتی، توصیف می‎کند) است. دیگر مسائل عبارت‌اند از سازگاری اختیار با تلقی علمی از زمان، دلیلِ جهت‌مندی ظاهری زمان و ارتباط میان علیت و زمان.
4- «مبانی علم حساب» | گوتلوب فرگه | طالب جابری | انتشارات ققنوس
کتاب مبانی «علم حساب» سال 1884 منتشر شده و فِرگه در آن به بررسی مبانی فلسفی علم حساب، به‌ویژه عدد می‌پردازد. نویسنده تلاش دارد به پرسش‌هایی از‌ جمله آیا بیان علم حساب ژرف‌تر از همه علوم تجربی، و حتی ژرف‌تر از هندسه نیست؟ پاسخ دهد. این کتاب بر اساس متن آلمانی و ترجمه انگلیسی جی. ال. آستین به فارسی برگردان شده است.

تاریخ بروزرسانی : ۱۰ آبان ۱۳۹۹ ۱۵:۲۲